Υπηρεσίες

Η ζωή γίνεται πιο ποιοτική, όταν υπάρχει ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό. Η σχέση με τον εαυτό και τους συνανθρώπους, σε κάθε επίπεδο, καθορίζεται εν πολλοίς από την επίτευξη -ή μη- ειλικρινούς, ξεκάθαρης, γαλήνιας και ποιοτικής επικοινωνίας. 

Η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση καθίστανται σημαντικές έννοιες πρωτίστως για το ίδιο το άτομο, σε μια προσπάθεια να πραγματευθεί, να διαπραγματευθεί πολλά ζητήματα μέσα του και να ξεκαθαρίσει ή να «συμβιβάσει» σκέψεις και συναισθήματα που κάποιες φορές μοιάζουν ασυμβίβαστα.

Σε ένα πρωτότυπο μοντέλο συμβουλευτικής, βασισμένο στο σύνολο του εκπαιδευτικού της υποβάθρου, η M.D. Διαμαντή επικεντρώνει ακριβώς στην προσπάθεια του ατόμου να επιτύχει μια δυνατή συμμαχία με τον ίδιο του τον εαυτό με δευτερογενή στόχευση την επιτυχημένη, ισορροπημένη συμμαχία-ένωση- σχέση-συνεργασία στη διάδραση με τον κόσμο.

Συμβουλευτική – ψυχολογική υποστήριξη

Υποστήριξη σε ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, αυτοεκτίμησης, ορίων, διαχείρισης σχέσεων

 1. Συμβουλευτική – ψυχολογική υποστήριξη: αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση, όρια, διαχείριση σχέσεων, διαχείριση χρόνου με κεντρικό άξονα την αυτοπραγμάτωση.
 2. Συμβουλευτική – ατομική εκπαίδευση: στρατηγική προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνία και ισορροπία με τον Εαυτό / με τον περίγυρο, δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, δεξιότητες διαχείρισης διαφωνιών και συγκρούσεων.
 3. Διαχείριση διαφωνιών / συγκρούσεων – επίτευξη ισορροπίας στη σχέση / στο γάμο: συμβουλευτική – διαμεσολαβητική διαδικασία.
 4. Διαχείριση διαφωνιών / συγκρούσεων – επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα σε μέλη της οικογένειας (πχ. γονέας με παιδί): συμβουλευτική – διαμεσολαβητική διαδικασία.
 1. Συμβουλευτική – ψυχολογική υποστήριξη, ψυχοεκπαίδευση.
 2. Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων / σχέσεων με στόχο την ποιοτική και αποδοτική συνεργασία: συμβουλευτική – διαμεσολαβητική διαδικασία.
 3. Συμβουλευτική – εκπαίδευση στη διαχείριση διαφωνιών – συγκρούσεων και διαπραγμάτευση
 1. Συμβουλευτική – ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση του / της διαδίκου ή ακόμα και του / της δικηγόρου που ενδεχομένως έχει επιβαρυνθεί συναισθηματικά λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών μιας υπόθεσης.
 2. Συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε θέματα δικανικής ψυχολογίας σε συνεργασία με το / τη δικηγόρο με σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη της θέσης του / της διαδίκου.

Τιμές Υπηρεσιών

Διαδικασία Ρύθμισης Συνεδρίας:

Με βάση αυτό που σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω, επιλέξτε ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ για να μεταβείτε στη Σελίδα ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ. Επιλέγετε τη μέρα / ώρα που σας εξυπηρετεί (για τη μία Συνεδρία ή για το πρώτο ραντεβού από τη Σειρά συνεδριών / μαθημάτων που επιλέξατε).

Κλικάρετε από τη λίστα που σας ανοίγει την επιλογή ανάλογα με την Υπηρεσία που επιλέξατε, βάζετε τα στοιχεία σας και καταχωρείτε το αίτημα για την εν λόγω συνεδρία. Το αίτημά σας ενημερώνει αμέσως το γραφείο και επικοινωνούμε περαιτέρω για την επιβεβαίωση.

Σ-30

35
 • Συνεδρία 30 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-45

50
 • Συνεδρία 45 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-60

60
 • Συνεδρία 60 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-90

100
 • Συνεδρία 90 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-6Ω

250
 • Εντατικό 6ωρο προσωπικής συμβουλευτικής ανάπτυξης που καλύπτεται εντός μίας ή δυο ημερών (κατόπιν συνεννόησης)
Κράτηση Συνεδρίας

ΨA-4Ω

150
 • Σειρά συνεδριών ψυχολογικής ανάπτυξης (πακέτο 4 ωρών)
Κράτηση Συνεδρίας

Ρυθμίστε τώρα το ραντεβού για τη συνεδρία σας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εκ του σύνεγγυς είτε μέσω Viber / Skype / Zoom / Messenger.

+30 213 0 377 165
info@denisediamanti.gr