Υπηρεσίες

Αστρολογική ανάλυση ενός ή περισσότερων ωροσκοπίων (μελέτη αστρολογικών δεικτών, συζήτηση, επεξηγήσεις, συμβουλευτική ως προς την οργάνωση και τη διαχείριση χρόνου, συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές / προϋποθέσεις για μια σχέση / συνεργασία κλπ. αναλόγως με τα πραγματικά δεδομένα και τις επιδιώξεις του συμβουλευομένου μέρους)

Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τα σύμβολα της Uranian Σχολής: συμβουλευτική συζήτηση αυτοδιαχείρισης σε ψυχολογικό & πρακτικό επίπεδο. Τι μπορούν να κρύβουν ως συμβολικοί δείκτες οι υποθετικοί πλανήτες της Uranian Σχολής για έναν άνθρωπο; μπορεί να υπάρχουν “μυστικά” για μια καλύτερη πορεία / αίσθηση ικανοποίησης και πληρότητας στη ζωή και πώς θα μπορούσαν αυτά τα μυστικά να αποκωδικοποιούνται μέσα από την εν λόγω θεωρητική συμβολική προσέγγιση

Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τα σύμβολα του Αρχαιοελληνικού αστρολογικού μοντέλου: συμβουλευτική συζήτηση αυτοδιαχείρισης σε ψυχολογικό & πρακτικό επίπεδο. Τι μπορούν να κρύβουν ως συμβολικοί δείκτες οι επτά πλανήτες στο ωροσκόπιο βάσει του αρχαίου ελληνικού αστρολογικού συστήματος για έναν άνθρωπο; μπορεί να υπάρχουν “μυστικά” για μια καλύτερη πορεία / αίσθηση ικανοποίησης και πληρότητας στη ζωή και πώς θα μπορούσαν αυτά τα μυστικά να αποκωδικοποιούνται μέσα από την εν λόγω θεωρητική συμβολική προσέγγιση;

Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τις δευτερεύουσες όψεις (συμπληρωματικό μοντέλο ανάλυσης): συμβουλευτική συζήτηση αυτοδιαχείρισης σε ψυχολογικό & πρακτικό επίπεδο. Γνωρίζουμε για τις κλασικές όψεις στην αστρολογία. Υπάρχουν όμως κι άλλα σημεία που διαφοροποιούν ή εμπλουτίζουν το “τοπίο” της επίγνωσης για έναν άνθρωπο στο συμβολικό σύστημα της αστρολογικής προσέγγισης…

Μαθήματα αστρολογίας (ιδιαίτερα μαθήματα σχετικά με την αστρολογική θεωρία και πρακτική, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μαθητευομένου ατόμου με στόχο την πληρέστερη κατανόηση και εξάσκηση στην τέχνη / τεχνική ανάλυση της αστρολογίας)

Τιμές Υπηρεσιών

Διαδικασία Ρύθμισης Συνεδρίας / Μαθημάτων:

Μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info@astrodiamanti.gr και θα επικοινωνήσουμε σύντομα για να συζητήσουμε και να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.
Μην ξεχνάτε πάντα να μας ενημερώνετε για το όνομα και τον τηλεφωνικό σας αριθμό.

Εφόσον έχουμε ήδη συνεννοηθεί τηλεφωνικά είτε έχουμε ήδη συνεργασία, τότε:

με βάση αυτό που σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω, επιλέξτε ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ για να μεταβείτε στη Σελίδα ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ. Επιλέγετε τη μέρα / ώρα που σας εξυπηρετεί (για τη μία Συνεδρία ή για το πρώτο ραντεβού από τη Σειρά συνεδριών / μαθημάτων που επιλέξατε).

Κλικάρετε από τη λίστα που σας ανοίγει την επιλογή ανάλογα με την Υπηρεσία που επιλέξατε, βάζετε τα στοιχεία σας και καταχωρείτε το αίτημα για την εν λόγω συνεδρία. Το αίτημά σας ενημερώνει αμέσως το γραφείο και επικοινωνούμε περαιτέρω για την επιβεβαίωση.

Σ-30

35
  • Συνεδρία 30 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-45

50
  • Συνεδρία 45 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-60

60
  • Συνεδρία 60 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-90

100
  • Συνεδρία 90 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

ΣΜΑ1

70
  • Ιδιαίτερο μάθημα αστρολογίας μεμονωμένο, 60 λεπτά της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

ΣΜΑ-10

550
  • Πακέτο δέκα ιδιαίτερων μαθημάτων αστρολογίας - δέκα ώρες στο σύνολο
Κράτηση Συνεδρίας

ΩUΣ

150
  • Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τα σύμβολα της Uranian Σχολής
Κράτηση Συνεδρίας

ΩΑΕ

150
  • Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τα σύμβολα του Αρχαιοελληνικού αστρολογικού μοντέλου
Κράτηση Συνεδρίας

ΩΔΟ

120
  • Ανάλυση ωροσκοπίου με βάση τις δευτερεύουσες όψεις (συμπληρωματικό μοντέλο ανάλυσης)
Κράτηση Συνεδρίας

Ρύθμισε τώρα το ραντεβού για τη συνεδρία σου, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί  μέσω Viber / Skype / Zoom / Messenger.

info@denisediamanti.gr