Υπηρεσίες

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Αστρολογική ανάλυση ενός ή περισσότερων ωροσκοπίων (μελέτη αστρολογικών δεικτών, συζήτηση, επεξηγήσεις, συμβουλευτική ως προς την οργάνωση και τη διαχείριση χρόνου, συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές / προϋποθέσεις για μια σχέση / συνεργασία κλπ. αναλόγως με τα πραγματικά δεδομένα και τις επιδιώξεις του συμβουλευομένου μέρους).

α) Συνεδρία 60 λεπτών (Σ-60)

b) Συνεδρία 30 λεπτών (Σ-30)

Τιμές Υπηρεσιών

Διαδικασία Ρύθμισης Συνεδρίας / Μαθημάτων:

Μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info@astrodiamanti.gr και θα επικοινωνήσουμε σύντομα για να συζητήσουμε και να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.
Μην ξεχνάτε πάντα να μας ενημερώνετε για το όνομα και τον τηλεφωνικό σας αριθμό.

Εφόσον έχουμε ήδη συνεννοηθεί τηλεφωνικά είτε έχουμε ήδη συνεργασία, τότε:

με βάση αυτό που σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω, επιλέξτε ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ για να μεταβείτε στη Σελίδα ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ. Επιλέγετε τη μέρα / ώρα που σας εξυπηρετεί (για τη μία Συνεδρία ή για το πρώτο ραντεβού από τη Σειρά συνεδριών / μαθημάτων που επιλέξατε).

Κλικάρετε από τη λίστα που σας ανοίγει την επιλογή ανάλογα με την Υπηρεσία που επιλέξατε, βάζετε τα στοιχεία σας και καταχωρείτε το αίτημα για την εν λόγω συνεδρία. Το αίτημά σας ενημερώνει αμέσως το γραφείο και επικοινωνούμε περαιτέρω για την επιβεβαίωση.

Σ-30

30
  • Συνεδρία 30 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Σ-60

60
  • Συνεδρία 60 λεπτών της ώρας
Κράτηση Συνεδρίας

Ρύθμισε τώρα το ραντεβού για τη συνεδρία σου, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί  μέσω Viber / Skype / Zoom / Messenger.

info@denisediamanti.gr