Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9/2020!

Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9/2020!

Από τις 6/9/2020 έως και τις 2/10/2020 η ευεργέτιδα Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο της χαράς της (κατά την αρχαιοελληνική θεώρηση της αστρολογίας), δηλαδή στο Λέοντα.
Η Αφροδίτη από το Λέοντα, αναμένεται να προσφέρει στιγμές χαράς, ικανοποίησης σε ηθικό  / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική ανανέωση ή «ανοίγματα»  / διεξόδους σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών κυρίως στους Κριούς, στους Λέοντες, στους Τοξότες, αλλά και στους Υδροχόους, στους Διδύμους και στους Ζυγούς.
Έρωτας, παιδιά, αναψυχή, πλήρωση μιας επιθυμίας, ενασχόληση με τέχνες / δημιουργικές δραστηριότητες / χόμπυ είναι η θεματολογία στην οποία θα μπορούσαν να εστιάσουν οι Κριοί.
Λάμψη και γοητεία, βελτίωση της εικόνας / της εμφάνισης, αλλά και περισσότερη τύχη σε σχέσεις / συνεργασίες αφορά τώρα τους Λέοντες.
Ταξίδια, σπουδές, μεγάλες συμφωνίες με πολυεθνικές εταιρίες / με το εξωτερικό,  νομικές υποθέσεις, έρωτας από μακριά ή με διαφορά κουλτούρας / ηλικίας και τεκνοποίηση ενέχουν εύνοια, ενώ διαφαίνονται παράλληλα και καινούργιοι, αισιόδοξοι «δρόμοι» για τη ζωή των Τοξοτών.
Κοινωνικότητα, φιλίες, γνωριμίες, διαδικτυακές επαφές δίνουν εύνοια κι ανοίγουν ευκαιρίες πάσης φύσεως στους Ζυγούς.
Σημαντικοί άνθρωποι – σύντροφος / συνεργάτης / σύμβουλος- διαδραματίζουν σπουδαίο (και θετικό) ρόλο πιθανότατα στη ζωή των Υδροχόων, σε μια εποχή όπου οι Υδροχόοι μπορούν να βιώσουν αισιόδοξες ή αν μη τι άλλο εποικοδομητικές για την πορεία τους εξελίξεις σε μια σχέση / συνεργασία.
Όσο για τους Διδύμους, είναι γεγονός ότι η επικοινωνία είναι το «κλειδί» για καθετί, που σημαίνει ότι δραστηριότητες που ενέχουν το στοιχείο του «λόγου» αποτελούν ατού. Παράλληλα, οτιδήποτε συνδέεται με το εμπόριο / τη διαπραγμάτευση / το μεταφορικό μέσον / τις μετακινήσεις / τις συναλλαγές / τις συζητήσεις / τις συμφωνίες / τη διδασκαλία / τη συμμετοχή σε σεμινάρια έχει την τιμητική του.
Ταύροι / Σκορπιοί: εστιάζουμε σε δομές (καριέρα / οικογένεια). Για τους Ταύρους μπορούμε να εικάσουμε μια τάση για εξωραϊσμό του χώρου τους (πχ. ανακαίνιση) ή για έξοδα που αφορούν στην οικογένεια, καθώς επίσης να συζητήσουμε για βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων. Για τους Σκορπιούς θα μπορούσαμε περισσότερο να σκεφτούμε ότι ανώτερα πρόσωπα / φιγούρες κύρους κι εξουσίας αβαντάρουν την επαγγελματική τους πορεία, την ίδια εποχή όπου η δημόσια εικόνα τους αναβαθμίζεται σημαντικά.
Καρκίνοι / Αιγόκεροι: η εύνοια για  τούτη την ομάδα έχει να κάνει κυρίως με τον οικονομικό παράγοντα, αλλά και με την αίσθηση βελτίωσης στα επίπεδα της αυτοεκτίμησης / αυτοπεποίθησης. Για τους Καρκίνους θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα έσοδα ή τουλάχιστον μια εξομάλυνση στο ισοζύγιο εσόδων / εξόδων. Για τους Αιγόκερους συζητούμε κυρίως για εξελίξεις σε επίπεδο κοινών οικονομικών (με το / τη σύντροφο ή τους συνεργάτες σε έναν συνεταιρισμό), καθώς επίσης για κέρδη μέσα από πωλήσεις, την ίδια εποχή όπου δεν αποκλείονται παθιασμένοι, αδιέξοδοι έρωτες.
Παρθένοι / Ιχθύες: η εποχή με την Αφροδίτη στο Λέοντα δίνει την ευκαιρία να μπουν σε καλύτερη τάξη η διαχείριση της καθημερινότητας και των συνηθειών, αλλά και η φροντίδα της φυσικής κατάστασης (αυτό αφορά κυρίως τους Ιχθύς). Εξ’ αυτού του λόγου συζητούμε και για μια ποιοτικότερη εμπειρία γενικότερα, αλλά και για μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης ή τουλάχιστον για μια σχετική βελτίωση στην αίσθηση των πραγμάτων (κυρίως για τους Παρθένους).
Όπως γράφω και στο Blog Άστρα-Πές Ντενίζ by Oroskopos (πηγή https://astrapes.oroskopos.gr/afroditi-leonta-september-2020-karampoles-denise/ )

Στη διέλευσή της από το ζώδιο του Λέοντα κατά το Σεπτέμβριο 2020, η Αφροδίτη θα «συναντήσει» κάποιους άλλους πλανήτες της διέλευσης, καθιστώντας πιο…ενδιαφέρουσα την εξέλιξη ορισμένων εντός του ζωδιακού. 

Πιο συγκεκριμένα, ας δούμε πότε και για ποιους/ες “χτυπάει” η καμπάνα, μέσα από αυτές τις πλανητικές «συναντήσεις»:

  • 10/9/2020 – υπέρμετρος ρομαντισμός / αυταπάτες μέσα από εξιδανίκευση σε χρήματα κι αισθήματα / απογοητεύσεις ή διαψεύσεις προσδοκιών / “κρυφές συναλλαγές” στον έρωτα ή στο χρήμα  / ιδιαίτερη έφεση στις τέχνες / υπέρμετρη διάθεση προσφοράς, ενσυναίσθησης, φιλανθρωπίας. Οι εν λόγω τάσεις αφορούν κυρίως τους εκπροσώπους του ζωδιακού με γέννηση πολύ κοντά στις: 24/4, 27/7, 27/10, 24/1, 9/6, 11/9, 11/12, 9/3, αλλά κι όσους/ες έχουν στο προσωπικό ωροσκόπιο πλανήτη / σημείο πολύ κοντά στην 4η μοίρα των σταθερών ζωδίων ή πολύ κοντά στην 19η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων
  • 15/9/2020 – ξαφνικό κέρδος ή ξαφνική ζημία σε οικονομικό επίπεδο / κεραυνοβόλος έρωτας, ασταθείς αγάπες, προτάσεις συνεργασίας που παρουσιάζονται “από το πουθενά”, αλλά και απροσδόκητες ρήξεις σε σχέσεις / συνεργασίες. Οι εν λόγω τάσεις αφορούν κυρίως τους εκπροσώπους του ζωδιακού με γέννηση πολύ κοντά στις: 30/4, 2/8, 2/11, 30/1, 15/6, 17/9, 17/12, 15/3, αλλά κι όσους/ες έχουν στο προσωπικό ωροσκόπιο πλανήτη / σημείο πολύ κοντά στην 10η μοίρα των σταθερών ζωδίων ή πολύ κοντά στην 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων
  • 28/9/2020 – ερωτισμός, τέχνη, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, ευκαιρίες / συμπτώσεις / πράξεις που προσθέτουν αξία στην πορεία, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε ηθικό / υλικό επίπεδο! Οι εν λόγω τάσεις αφορούν κυρίως τους εκπροσώπους του ζωδιακού με γέννηση πολύ κοντά στις: 15/4, 17/8, 17/12, 15/6, 18/10, 14/2, αλλά κι όσους/ες έχουν στο προσωπικό ωροσκόπιο πλανήτη / σημείο πολύ κοντά στην 25η μοίρα των ζωδίων της φωτιάς ή του αέρα

———————————————————————————————–

* Σημαντική Σημείωση: 

Ανακοίνωση για συνεδρίες μηνός Σεπτεμβρίου 2020:

Λόγω συμμετοχής μου στην εξεταστική του ΕΚΠΑ για το πτυχίο (κοντεύουμε…να κλείσουμε κι αυτόν τον κύκλο σπουδών!) ΚΑΙ
λόγω της συγκυρίας της εποχής – Covid 19-

Οι συνεδρίες μέχρι νεοτέρας θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως (μέσω σταθερού τηλεφώνου / messenger / skype / viber). Εξ’ αιτίας του ιδιαίτερου φόρτου της χρονικής περιόδου που εκτείνεται έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν λίγες αριθμητικά συνεδρίες.  

Επικοινωνείτε εγκαίρως- για ρύθμιση της συνεδρίας σας – στο σταθερό τηλέφωνο του γραφείου 2130377165 είτε
στο e-mail: info@denisediamanti.gr

Σας ευχαριστώ θερμά
MD D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.