Εξελίξεις στην Ελλάδα αστρολογικά (β ΄ εξάμηνο του 2018)

Εξελίξεις στην Ελλάδα αστρολογικά (β ΄ εξάμηνο του 2018)

Από την ομιλία μου στο Hellenic Astrology Forum (by oroskopos) που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2018.

Εστιάζουμε στα λεπτά:

04:58, 08:23, 10:02

Διατείνομαι χαρακτηριστικά:

Μελετώντας τους χάρτες των κκ. Τσίπρα και Καμμένου παρατηρούμε προβλήματα (στη συγκυβέρνηση ή με χώρες στο Εξωτερικό) τα οποία εντείνονται κυρίως τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2018.

Ο χάρτης της Ελλάδας δείχνει ένα καζάνι που βράζει ήδη από το Μάιο 2018 (ενώ φαινομενικά όλα έχουν «σωθεί» μέχρι το τέλος Απριλίου του 2018, όπου υπάρχει μια φαινομενική επιτυχία).

Μιλάω για συμβιβαστικές λύσεις με χώρες του Εξωτερικού (βλ. θέμα «Βόρειας Μακεδονίας»).

Κατά τον Ιούνιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2018 διαφαίνεται ρήξη στη συγκυβέρνηση και δρομολόγηση εκλογών πιθανώς με αφορμή το όνομα (βλ. «Βόρεια Μακεδονία»).

Οι διελεύσεις Ποσειδώνα / Ουρανού σε συνδυασμό με το χάρτη της Ελλάδας δείχνουν αναταραχή και σύγχυση με χώρες – ανοιχτούς «εχθρούς«- αν δεχτούμε τον όρο – όπου θα χρειαστεί ιδιαίτερη διαχείριση στη διπλωματία από το Μάιο του 2018.

Η έκλειψη του Ιουλίου 2018 σε κόντρα με τον Ποσειδώνα του χάρτη της Ελλάδας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη βουλή, το κυβερνητικό σχήμα και ίσως για επερχόμενες εκλογές…

Οι πραγματικές εξελίξεις είναι αυτές που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν την… προγνωστική ισχύ του συστήματος της αστρολογίας.

Αν θέλετε, παρακάτω βρίσκετε και το σύνδεσμο με την ομιλία μου στο YouTube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=r92dNxooCjM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.