Ζώδια-προδιαγραφές για το 2019 (β’ μέρος μελέτης για το 2019): από τον Κριό έως και την Παρθένο

Ζώδια-προδιαγραφές για το 2019 (β’ μέρος μελέτης για το 2019): από τον Κριό έως και την Παρθένο

Για Ζυγό / Σκορπιό / Τοξότη / Αιγόκερω / Υδροχόο / Ιχθύς επιλέξτε το γ΄μέρος της μελέτης μου εδώ https://www.denisediamanti.gr/research/zodia-2019-lastpart-denise/

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινώ με τις ευχές μου για χαρούμενες γιορτές και μια υπέροχη Πρωτοχρονιά με υγεία και στιγμές γεμάτες ζεστασιά. 

Στην παρούσα εργασία θα παραθέσω κάποιες σκέψεις / παρατηρήσεις / οδηγίες ανά ζώδιο (εδώ καταπιάνομαι με τα πρώτα 6 ζώδια) λαμβάνοντας υπόψη τις πλανητικές διελεύσεις του 2019.  Διαβάζετε, όπως πάντα, τόσο τα του ζωδίου (δηλ. του Ηλίου στο χάρτη σας), όσο και τα του ωροσκόπου σας. Για τα 6 τελευταία ζώδια επιλέξτε το γ΄μέρος της μελέτης μου εδώ https://www.denisediamanti.gr/research/zodia-2019-lastpart-denise/

Κριός 2019

Εξαιρετική εποχή ανάπτυξης, επέκτασης, εποικοδομητικής – καρποφόρας ωρίμανσης. Εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, μεγάλες συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, τεκνοποίηση. Αλλαγή στρατηγικής στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων ή αλλαγή στις πηγές του εισοδήματος, νέα άποψη όσον αφορά στις προσωπικές προτεραιότητες, αλλά και στα μοτίβα που φέρνουν ικανοποίηση κι απόλαυση. Πιθανές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων ή ενδεχόμενα προβλήματα προερχόμενα από γραφειοκρατία, ανωτέρους (άτομα κύρους στα επαγγελματικά) ή πρεσβυτέρους στην οικογένεια. Αναγκαιότητα για επίγνωση ευθύνης και ορίων προσδιοριζομένων εκ των συνθηκών κυρίως για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Επιτυχία κι εξέλιξη μέσ’ από σκληρή εργασία, υπομονή και δημιουργική επιμονή. Μοιραίες αλλαγές ζωής για τους γεννημένους στις 10-11-12-13/4.  Έως το Μάρτιο του 2019 τελικές αποφάσεις /ανατροπές για τους Κριούς της 18-19/4. Καλή σας χρονιά!

Ταύρος 2019

Εποχή όπου η εύνοια προέρχεται από οτιδήποτε συνδέεται με κοινά οικονομικά, κληρονομικά, εφάπαξ, αποζημιώσεις, χρήματα του/ της συντρόφου. Εσωτερική αναγέννηση. Εξαιρετική εποχή για ψυχοθεραπεία κι ανάκτηση αυτοεκτίμησης / αυτοπεποίθησης. Σταθερότητα στις κινήσεις / αποφάσεις και στ’ αποτελέσματα για τους Ταύρους του β’ δεκαημέρου. Προετοιμασία για πολύ μεγάλες, καρποφόρες αλλαγές ζωής και βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη για τους γεννημένους στις 10-11-13/5. Πιθανές καθυστερήσεις / δυσκολίες στο δρόμο ορισμένων με ημερομηνία γεννήσεως μετά τις 16/5. Διάθεση ανατροπών / αλλαγών / ανεξαρτητοποίησης  / ρήξης με δεδομένα που δεν ικανοποιούν (από το Μάρτιο του 2019 και μετά) για τους γεννημένους από τις 20/4 έως και τις 26/4. Έμπνευση για νέα σχέδια. Σπουδές, νομικές υποθέσεις, υλοποίηση φιλοδοξιών πάσης φύσεως σε πολύ καλή τροχιά, πιθανώς όμως μεταβατική, με τελική ευνοϊκή κατάληξη μέσα στο 2020, κυρίως για τους Ταύρους του β’ δεκαημέρου, αλλά και για τους γεννημένους στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Καλή σας χρονιά!  

Δίδυμοι 2019

Ένα έτος γεμάτο ευκαιρίες προερχόμενες από τις «σωστές» συναναστροφές, αλλά κι από την έξυπνη διαχείριση των πάσης φύσεως σχέσεων / συνεργασιών. Δάσκαλοι, σύμβουλοι, ιατροί, σύντροφοι, μέντορες υποστηρίζουν την εξέλιξη προς ένα καλύτερο αύριο. Διαδικασίες διαπραγμάτευσης οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, ειδικά σ’ επίπεδο κοινών οικονομικών συμφερόντων. Μοιραίες αλλαγές ζωής για κάποιους γεννημένους στις 25-26-27-28-29/5. Αναγκαιότητα για ψύχραιμη, λογική, αυστηρή αντιμετώπιση / διαχείριση της ύλης και των αποθεμάτων. Εξέλιξη στο πλαίσιο μιας σημαντικής προσωπικής σχέσης (βλ. γάμος / σχέση συμβίωσης) ή ενός συνεταιρισμού τέτοια, ώστε να τεθούν οι βάσεις για ένα ουσιωδώς ποιοτικότερο μέλλον για αρκετούς. Διλήμματα / ρίσκα / σύγχυση / αυταπάτη / μη ελεγχόμενες ανατροπές: έννοιες – κλειδιά για κάποιους με ημερομηνία γεννήσεως από τις 4/ 6 έως και τις 8/ 6. Αλλαγή πλεύσεως για αρκετούς Διδύμους γεννημένους στις 9-10-11/6, ειδικά κατά το β’ εξάμηνο της χρονιάς. Καλή σας χρονιά!  

Καρκίνος 2019

Μια χρονιά γεμάτη ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει σαφής ένδειξη για ευκαιρίες προαγωγής στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για βελτίωση της φυσικής κατάστασης ή της καθημερινής ρουτίνας ως εμπειρία. Τόσο η δική σας γνώση και θετική προαίρεση, όσο και η ευγενική συνδρομή ορισμένων σημαντικών συμβούλων / δασκάλων μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο ζωής και στην ουσιαστική φροντίδα του πολυτιμότερου συμμάχου σας που φέρει το όνομά σας! Ευκαιρίες υπάρχουν και κάνουν την εμφάνισή τους (ειδικά από το Μάρτιο του 2019 και μετά) , τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων, ειδικά για τους γεννημένους στο α’ και στο β’ δεκαήμερο. Τονισμένη η διαίσθηση, αλλά και η έμπνευση κι ο ρομαντισμός για τους γεννημένους στις 6-7-8-9-10/7. Όλα στη ζωή φυσικά κερδίζονται με κόπο, υπομονή και συναίσθηση των προσωπικών ευθυνών και των όρων του παιχνιδιού. Αυτό φαντάζει τώρα πιο σημαντικό για τους Καρκίνους του β’ δεκαημέρου που καλούνται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της ζωής τους σε κάθ’ επίπεδο και, με όποιο κόστος,  να προχωρήσουν μπροστά. Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους στις 12-13-14-15/7. Καλή σας χρονιά!    

Λέων 2019

Πολύ σημαντική χρονιά θ’ αποδειχθεί πιθανότατα το 2019 για τους Λέοντες, καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ιδιαίτερη… «προώθηση» σε ζητήματα που αποτελούν το δικό σας τερέν εννοιολογικά: δημιουργικότητα, τέχνες, παιδί – τεκνοποίηση, επιχειρηματικότητα, (τυχερά) παιχνίδια, αθλητισμός, χαρά, υλοποίηση επιθυμιών πάσης φύσεως, ανανέωση κι αναζωογόνηση μέσ’ από χόμπυ / δραστηριότητες, αναψυχή είναι λέξεις / φράσεις – κλειδιά για το ζώδιό σας. Το τίμημα της όλης υπόθεσης φαίνεται να εντοπίζεται κάπου στην επίγνωση της ευθύνης του εαυτού σας, των επιλογών, αλλά και της καθημερινής στάσης / συμπεριφοράς / τακτικής σας, τόσο στην επαγγελματική ρουτίνα, όσο και στη φροντίδα του οργανισμού σας. Τι απαιτεί η εποχή; σκληρή εργασία, αλλά και σωστό πρόγραμμα με επιμέλεια, έτσι ώστε να έχετε υγεία κι ευεξία. Παράλληλα, διαχειριστείτε την τάση «σπατάλης» αποφεύγοντας τις επικίνδυνες οικονομικές (ή συναισθηματικές) επενδύσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανώς θα χρειαστεί να «τρέξετε» για προβλήματα πρεσβυτέρων μελών της οικογένειας είτε θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις συνδεόμενες  με «ανωτέρους» στο χώρο της δουλειάς. Καθυστερήσεις / ζητήματα προς στωική διαχείριση αφορούν περισσότερο ορισμένους με ημερομηνία γέννησης μετά τις 18/8. Η ζωή φαίνεται ν’ ανατρέπεται οριστικά, με εξελίξεις (στην καριέρα / στην οικογένεια / σε οτιδήποτε συνιστά «επίκεντρο» της ζωής σας) που αλλάζουν άρδην το τοπίο και τη μελλοντική προοπτική για πολλούς Λέοντες του Ιουλίου, κυρίως από το Μάρτιο του 2019 και μετά. Καλή σας χρονιά!

Παρθένος 2019

Μια χρονιά ιδιαιτέρως σημαντική για πολλούς / πολλές Παρθένους είναι αυτή του 2019, καθώς φαίνεται να τίθενται σοβαρές βάσεις για το αύριο μέσα από τη δική σας υπεύθυνη, αλλά παράλληλα δημιουργική επιλογή / τακτική. Εύνοια ή ευεργετική / αυξητική αλλαγή: μοτίβο που σας αφορά κυρίως σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι / το χώρο / την έδρα / την ακίνητη περιουσία. Μετοίκηση στο εξωτερικό ή απλή μετακόμιση; ναι, είναι ένα σενάριο για ορισμένους. Καλωσόρισμα σε νέο μέλος οικογενείας; μα φυσικά, ο ερχομός ενός παιδιού είναι μία από τις πλέον πιθανές ερμηνευτικά οδούς, όπως και η φιλοξενία αγαπημένου προσώπου. Επιχειρήσεις / τέχνες / αθλητισμός /δημιουργικές δραστηριότητες: εδώ θα τα πάτε εξαιρετικά, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο β’ δεκαήμερο και στις αρχές του γ’ δεκαημέρου, γιατί απλούστατα διαφαίνεται η δική σας απόφαση να αφοσιωθείτε υπεύθυνα σ’ αυτό που θα επιλέξετε. Ο έρωτας θυμίζει «παρελθόν» ή όρια / εμπόδια που προέρχονται από τις συνθήκες (στάση πρεσβυτέρων ατόμων που αντιμάχονται τη σχέση σας ή χιλιομετρική / ηλικιακή…απόσταση). Από το Μάρτιο του 2019 (και συνεχίζουμε μέσα στο 2020) η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και συνδέεται κυρίως με το εξωτερικό, τις σπουδές, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις, την τεκνοποίηση και κάθε λογής μεγάλη προσδοκία, ειδικά αν μιλάμε για Παρθένους του Αυγούστου. Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους στις 28-29-30-31/8, 1/9. Προσέξτε την εξιδανίκευση ή τουλάχιστον την υπέρμετρη …αισιοδοξία (που πολλάκις μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα οδηγούν σε …κατάρρευση) στη θέαση των καταστάσεων σε σχέσεις / συνεργασίες οι γεννημένοι από τις 6/9 έως και τις 10/9.  Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει: φράση που θα θυμηθείτε μέσα στο 2019 ενδεχομένως ορισμένοι / ες που γεννηθήκατε  από τις 5/9 έως και τις 13/9. Καλή σας χρονιά!

 

Δείτε την εκπομπή με τις αναλυτικές πληροφορίες για το 2019 εδώ (κρατώντας χαρτί και μολύβι):

https://www.youtube.com/watch?v=fQAeRZq8q9s

Δείτε την εκπομπή με τις αναλυτικές πληροφορίες για τον Ιανουάριο του 2019 εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8BHhODsrNdo&t=1397s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.