Ζώδια-προδιαγραφές για το 2019 (γ’ μέρος μελέτης για το 2019): από το Ζυγό έως και τους Ιχθύς

Ζώδια-προδιαγραφές για το 2019 (γ’ μέρος μελέτης για το 2019): από το Ζυγό έως και τους Ιχθύς

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινώ με τις ευχές μου για χαρούμενες γιορτές και μια υπέροχη Πρωτοχρονιά με υγεία και στιγμές γεμάτες ζεστασιά. 

Στην παρούσα εργασία θα παραθέσω κάποιες σκέψεις / παρατηρήσεις / οδηγίες ανά ζώδιο (εδώ καταπιάνομαι με τα τελευταία 6 ζώδια) λαμβάνοντας υπόψη τις πλανητικές διελεύσεις του 2019.  Διαβάζετε, όπως πάντα, τόσο τα του ζωδίου (δηλ. του Ηλίου στο χάρτη σας), όσο και τα του ωροσκόπου σας. Για τα πρώτα 6 ζώδια διαβάζετε στο β’ μέρος της μελέτης μου εδώ https://www.denisediamanti.gr/research/zodia-2019-denise/

Ζυγός 2019

Αν κάτι «οφείλετε» να κάνετε μέσα σε τούτη τη χρονιά, λοιπόν, είναι τα εξής: ν’ ανοίξετε ένα παράθυρο αισιοδοξίας και θετικότητας στη σκέψη, να επικοινωνήσετε περισσότερο, να καταπιαστείτε με νέα πεδία γνώσης – επιμόρφωσης, να τα βρείτε με τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, τους γείτονες και με οποιονδήποτε τυχόν είχατε παρεξηγηθεί στο παρελθόν, να εστιάζετε σε οτιδήποτε σας ενώνει με τον περίγυρο, ν’ αλλάξετε / να αγοράσετε μεταφορικό μέσον, να διαπραγματευτείτε και κάπου να…συμφωνήσετε, να ασχοληθείτε ενεργά με το εμπόριο ή τη διδασκαλία ή με δραστηριότητες που συνδέονται με το λόγο (πχ. δημοσιογραφία / συγγραφή / διδασκαλία / γραμματειακά / νομικά). Οι μικρές διαδρομές / εκδρομές είναι το φόρτε σας, επίσης, για φέτος. Επαγγελματικά περιβάλλοντα / αντικείμενα που δεν σας εμπνέουν / εκφράζουν μάλλον…σας διώχνουν ή τα διώχνετε. Συνεπώς, έχετε κάθε λόγο να βρείτε – τουλάχιστον – ένα χόμπυ (πχ. καλλιτεχνική απασχόληση) που να σας κάνει να εκτονώνετε κάθε εσωτερική πίεση. Σημαντικές αλλαγές  / ξεκαθαρίσματα διαφαίνονται στον ορίζοντα για πολλούς / πολλές του ζωδίου, αλλαγές που σχετίζονται με σπίτι / χώρο / ακίνητη περιουσία.  Υπολογίστε, παράλληλα, σε πιέσεις προερχόμενες από μεγαλύτερα πρόσωπα εντός της οικογενείας, ειδικά αν γεννηθήκατε στο β’ και στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Έως το Μάρτιο του 2019 οι ανατροπές σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες/ στο γάμο κρίνονται πιθανές για τους γεννημένους στις 20-21-22/10. Μοιραίες αλλαγές στον ορίζοντα για τους Ζυγούς της 13-14-15-16/10.  Καλή σας χρονιά!

Σκορπιός 2019

Στα θετικά της νέας χρονιάς είναι φυσικά η αυξητική τάση στο εισόδημα! Παράλληλα, ωστόσο, θυμηθείτε πως τείνετε να κάνετε λάθη διαχείρισης και να «ξοδευτείτε» ορισμένες φορές χωρίς λογική επενδύοντας αυθόρμητα τόσο στο χρήμα, όσο και στο συναίσθημα. Η ανάγκη να απολαμβάνετε τη στιγμή, αλλά και να θέσετε εαυτόν σ’ ένα καλύτερο σκαλί στην …ιεραρχία της εκτιμήσεώς σας είναι μάλλον έντονη πλέον. Από το Μάρτιο του 2019 οι έννοιες της αλλαγής / ανεξαρτητοποίησης / ανατροπής συνδέονται άρρηκτα με τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου και αφορούν τόσο τις σημαντικές προσωπικές σχέσεις, όσο και συνεργασίες επαγγελματικού περιεχομένου. Διλήμματα, καθυστερήσεις, προβληματισμούς, αλλά και περισσότερη κούραση βιώνουν πιθανότατα οι εκπρόσωποι του ζωδίου με ημερομηνία γενεθλίων μετά τις 18/11. Υγιή μπορούν να χαρακτηριστούν τα ξεκαθαρίσματα τόσο στη σκέψη, όσο και στους «λογαριασμούς» με τον περίγυρο, αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Για πολλούς εξ’ υμών της 6-7-8-9-10/11 ο ρομαντισμός χτυπάει …»κόκκινο» με αποτελέσματα «ηχηρά» τόσο στην καλλιτεχνική δημιουργία, όσο και στο συναισθηματικό κομμάτι της εμπειρίας του 2019. Καλή σας χρονιά! 

Τοξότης 2019

Η νέα χρονιά έχει ένα χρώμα…περίεργο και μάλλον αμφιλεγόμενο ή αινιγματικό για εσάς. Για τους περισσότερους, αν μη τι άλλο, συζητώ για μια χρονιά γεμάτη όνειρα. Τα όνειρα μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, υλοποίηση μεγάλων επιθυμιών ζωής, άνοιγμα οριζόντων, τεκνοποίηση, μετοίκηση, μετακόμιση, ελευθερία! Αυτό που έχετε κάθε λόγο να προσέχετε, είναι …τα κιλά σας! Ειδικά για τους γεννημένους στο β’ και στο γ’  δεκαήμερο θα έλεγα πως το έτος του 2019 μπορεί να φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές πλεύσεως προς την κατεύθυνση που εσείς θα ορίσετε και θα κουμαντάρετε, σε ένα χρυσό συνδυασμό με την ευγενική χορηγία της… τύχης! Έμπνευση, διαίσθηση, ωριμότητα, εμπειρία και λογική σε στενή «συνεργασία» μεταξύ τους δύνανται να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να διαφοροποιήσουν το τοπίο στην οικογενειακή ζωή ή σε ζητήματα που άπτονται των ακινήτων  / του χώρου / της έδρας / του σπιτιού μέσα από διεξόδους που θα συναντήσετε στο διάβα σας. Σαφώς κι έχετε λόγους να δράσετε με στρατηγική κι αυτοκυριαρχία στα οικονομικά, έτσι ώστε να πετύχετε το καλύτερο θέτοντας βάσεις για ένα σταθερότερο μέλλον. Έκτακτα ζητήματα / αλλαγές πιθανώς προκύπτουν και σας κάνουν να τρέχετε ή να αγχώνεστε λίγο παραπάνω ενίοτε στην καθημερινότητα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαχειριστείτε το στρες και τη νευρικότητα και μην αμελήσετε τυχόν ξαφνικές ενοχλήσεις που δίνουν ένα προμήνυμα για τη φυσική σας κατάσταση. Μοιραίες αλλαγές είναι στο μενού για κάποιους γεννημένους από τις 27/11 έως και την 1/12. Οι έννοιες της σύγχυσης /  του διλήμματος / του ρίσκου / της αυταπάτης / της μη ελεγχόμενης ανατροπής αποτελούν «κλειδιά» για κάποιους με ημερομηνία γεννήσεως από τις 6/12 έως και τις 13/12, οι οποίοι και πρέπει να προσέξετε διπλά τις αποφάσεις σας, έτσι ώστε να καταφύγετε στην πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Καλή σας χρονιά! 

Αιγόκερως 2019

Το βέβαιον για εσάς είναι ότι οι έννοιες της υπευθυνότητας, της εγκράτειας, της επιφύλαξης και της εργατικότητας είναι βούτυρο για το ψωμάκι σας, οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε και πολλά. Το 2019 έχει κάτι καινούργιο να δώσει, κάτι που για τους Αιγόκερους, ναι, είναι σημαντικό: είναι η αίσθηση ενός Θεού μέσα σας, εκείνη η διαίσθηση, η φωνή και η πίστη, αλλά και τόσες συμπτώσεις που τελικά φέρνουν πιθανώς την πεποίθηση ότι κάπου, όχι, δεν είστε μόνοι / μόνες. Η υποστήριξη έρχεται, γιατί πρώτον το αξίζετε και δεύτερον κάπου πάντα υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τη στάση σας και σας προωθούν είτε φαίνονται είτε δεν φαίνονται. Το θέμα είναι ότι μέσα από τις διαδικασίες αναδύεται ένα αξιόλογο είδος έμπνευσης η οποία οδηγεί στις ιδέες που θα σας λύσουν τελικά τα χέρια. Εποικοδομητικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα (σε σχέσεις / συνεργασίες / περιβάλλον) είναι στο πρόγραμμα για τους Αιγόκερους του β’ δεκαημέρου. Μοιραίες αλλαγές διαφαίνονται για ορισμένους της 10-11-12-13/1. Ιανουάριος και Φεβρουάριος του 2019 πιθανώς φέρνουν αλλαγές / ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας / σπιτιού / χώρου / έδρας / οικογένειας , αν έχετε γενέθλια στις 18-19/1. Από το Μάρτιο του 2019 (και το σόου συνεχίζεται και μέσα στο 2020) πολλά αλλάζουν -θετικά- για τους γεννημένους μέσα στο Δεκέμβριο: είναι ο αναπάντεχος, κεραυνοβόλος έρως; μια τυχερή εγκυμοσύνη; μια αλλαγή πλεύσης ή μια ιδιόμορφη  / ανορθόδοξη λύση – διέξοδος για τα επιχειρηματικά / καλλιτεχνικά σχέδια ή ένα τυχερό ποσόν που φθάνει στα χέρια σας; Καλή σας χρονιά!

Υδροχόος 2019

Έχει να δώσει κάτι η νέα χρονιά; η απάντηση είναι απερίφραστα ναι! το θέμα είναι να εστιάσετε στο πώς θα λάβετε, που σημαίνει ότι: α) ασχολείστε ενεργά με φίλους, γνωριμίες, συλλόγους, εταιρίες, πολιτική, επιστήμη β) επικεντρώνεστε σε υγιείς, καινοτόμες ιδέες γύρω από τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους γ) παραμένετε κοινωνικοί, ανοιχτοί, ενωτικοί με τους ανθρώπους τριγύρω. Τι έχετε να κερδίσετε; μ’ ένα σχετικό ψυχαναγκασμό ή με ορισμένα άγχη, με ανησυχίες ή προβληματισμούς ή κι αντικειμενικά θέματα ή με κάποιες φοβίες που – βρέξει / χιονίσει – θα κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε, το σίγουρο είναι πως για τους περισσότερους θα μπει μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά και στη δική σας αίσθηση σταθερότητας κι ασφάλειας. Κάποιοι θα χρειαστεί να μεριμνήσετε για πρεσβυτέρους εντός οικογενείας που θα σας απασχολήσουν έντονα για κάποιο λόγο. Άλλοι θα παρατηρήσετε πως μπορείτε να βρείτε (κρυφή) υποστήριξη μέσα από την παρασκηνιακή αξιοποίηση «παραγόντων» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διεκδίκηση των συμφερόντων σας. Από το Μάρτιο του 2019 – και για ένα χρονικό διάστημα μέσα στο 2020-  διαφαίνονται αλλαγές / ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας / σπιτιού / χώρου / έδρας / οικογένειας, ειδικά για εσάς που γεννηθήκατε μέσα στον Ιανουάριο. Διλήμματα, καθυστερήσεις, κούραση ή αίσθηση πιέσεων αφορά περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 15/2. Οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά: προσέχετε για να έχετε, δηλαδή κινείστε με σύνεση και λογική, έτσι ώστε να μην πληρώσετε μεθαύριο τα λάθη  εκτίμησης ανθρώπων και καταστάσεων του σήμερα. Καλή σας χρονιά!

Ιχθύες 2019

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα»! Φτάσαμε στο 2019 και μάλλον είναι η στιγμή ν’ απογειωθείτε. Μετά από τόσα και τόσα, με μια αίσθηση ανασφάλειας, ασθενικότητας, διλημμάτων και αβεβαιότητας που για πολλούς και πολλές έχει υπάρξει ανυπόφορη, επιτέλους έρχεται μια χρονιά που θυμίζει περισσότερο απελευθέρωση κι ανακούφιση. Από πού μπορείτε να εμπνευσθείτε; από τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας είτε αυτοί αφορούν την προσωπική / οικογενειακή σας ζωή / κατάσταση είτε αυτοί σχετίζονται με την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία εν γένει. Από πού θα κρατηθείτε (η ζώνη ασφαλείας σας); από συγκεκριμένους, μετρήσιμους και υλοποιήσιμους στόχους, από το ξεκαθάρισμα στις συναναστροφές σας με ποιοτικά κριτήρια κι από την αυτοδέσμευσή σας στο πρόγραμμα δράσης που θα θέσετε σε εφαρμογή. Τι θα αποφύγετε δια ροπάλου; τη γνωστή σας τάση για εξιδανίκευση ατόμων και καταστάσεων, αλλά και το μπέρδεμα της έμπνευσης / διαίσθησης με την αυταπάτη, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 4/3 έως και τις 8/3. Από το Μάρτιο του 2019 ανατέλλει μια περίοδος ευκαιριών και συμπτώσεων που θα ωφελήσουν τα μέγιστα εσάς του Φεβρουαρίου. Αλλαγή περιβάλλοντος  / γειτονιάς ή μεταφορικού μέσου είναι κάτι πιθανό για τη συνέχεια.  Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους από τις 24/2 έως και την 1/3. Εμείς γι αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει: ναι, είναι ο στίχος που μπορεί να θυμηθείτε μέσα στο 2019 ορισμένοι / ορισμένες που γεννηθήκατε από τις 4/3 έως και τις 11/3.  Καλή σας χρονιά!

Δείτε την εκπομπή με τις αναλυτικές πληροφορίες για το 2019 εδώ (κρατώντας χαρτί και μολύβι):

https://www.youtube.com/watch?v=fQAeRZq8q9s

Δείτε την εκπομπή με τις αναλυτικές πληροφορίες για τον Ιανουάριο του 2019 εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8BHhODsrNdo&t=1397s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.